La Internacionale

Ngrihuni ju o te munduar
ju te uret skllever ane e mbane
na buçet gjaku i turbulluar
s'duam padrone dhe tirane.
Botën mizore ne do ta shkaterrojme
qe nga themelet e pastaj
me duart tona do te ndertojme
botën e re ne vend te saj.

Është lufta finale
vendimtare mbi dhe
Internacionale
do jete botë e re.